Figyelem! Az információk a szervezés előrehaladtával folyamatosan frissülnek.
Az oldal utoljára frissítve: 2017.03.22. 23:09:23
Időpont: 2017. március 25. (szombat)
kapunyitás:       10:00
tervezett zárás: 17:00
 
Helyszín:  Debrecen, Medgyessy Ferenc Gimnázium
("Tócóskert", Holló László sétány 6.)
 

Nagyobb térképre váltás
 
 
A helyszínt a következő járatokkal közelíthetitek meg átszállás nélkül:
buszpályaudvar felől: 19, 25, 25Y, 41, 41Y, 45, 125, 125Y
vasútállomás felől:    30, 30A
DKV útvonal tervező »
A csoportosan érkezők figyelmét felhívjuk a DKV 1900 forintos "kiscsoportos jegy"-ére!
A részletekről tájékozódhattok honlapjukon.
 
Belépő: - 10 éves kor alatt a belépés ingyenes
- 10 éves kor felett a teljes árú jegy 1500 HUF
- kedvezményes jegy 1200 HUF
• Csoportosan érkezők: minimum 5 fős csoport esetén.

*(A belépőkből és a tombolából befolyó összeget az egyesület adományként kezeli.)

 
Büfé,
bolt,
kajálda:
A rendezvény alatt, az iskolai büfé ismét nyitva lesz, áraik a diákok pénztárcáihoz vannak szabva.
Az iskolával szemben található egy COOP üzlet, mögötte pedig egy pékség. De aki nem riad vissza némi gyaloglástól, a közelben Aldi és Lidl is van, vagy 10 perc sétával (kb. 1 km) eljuthat a TESCO-hoz, ahol többek között pizzéria, kínai büfé és McDonald's is található.
 
Rendezvényszabályzat:
A rendezvényen való részvétel alapvető feltétele az alábbiakban taglalt szabályzat elfogadása.
A belépő megváltásával és a rendezvényre való belépéssel ezen kondíciókat elfogadottnak és minden látogatóra érvényesnek tekintjük. A szabályzat megsértése esetén a rendbontók a rendezvény területéről kitiltásra kerülnek, belépőjük azonnali hatállyal érvényét veszti.
Továbbá, a rendezvény felelős szervezői bármely olyan személy részvételét felfüggeszthetik, vagy megtagadhatják, aki a programokat vagy a részvevőket bármilyen módon zavarja, inzultálja, botránykeltően viselkedik, illetve törvényt szeg.
A rendezvényre 10 évesnél idősebb személy csak belépti díj* megfizetésével léphet be. A belépti díj* megfizetését érvényes, sértetlen, a szervezők által biztosított karszalag viselésével tudja igazolni. Megrongálódott, szakadt karszalagot, vagy karszalagot nem viselő személyek a rendezvény területén nem tartózkodhatnak.
10 év alatti személy a rendezvényt csak kísérővel látogathatja.
A rendezvénynek helyet adó intézmény teljes területén tilos a dohányzás, valamint az alkohol és bármely más tudatmódosító hatású szer fogyasztása, és azok behozatala.
Ittas, vagy tudatmódosult állapotban a rendezvényre belépni tilos, ennek gyanúja esetén a belépést az ezért felelős személy és a rendezvény felelős szervezői megtagadhatják.
Tilos továbbá mindenféle fegyver, vagy bármilyen szúró, vágó eszköz behozatala, beleértve a jelmezek tartozékául szolgáló kiegészítőket is, ha azok sérülést okozhatnak.
Minden ilyen tárgyat a jegypénztárnál ellenőrzünk, és a balesetek elkerülése végett ezeket elzárt helyen, a tulajdonos távozásáig megőrizzük.
A rendezvényen mindenki a saját felelősségére vesz részt. A szervezők semmilyen a rendezvényen szerzett, vagy elszenvedett sérülésért felelősséget nem vállalnak. Az esetleges kisebb sérülések és panaszok ellátására a kijelölt elsősegélynyújtó helyen biztosítunk lehetőséget.
A rendezvény folyamán történő, a szabályzat bármely pontjának megsértéséből, értéktárgyak őrizetlen elhelyezéséből, avagy törvénytelen cselekményből adódó anyagi kár, vagy személyi sérülés után a rendezvény szervezői nem vállalnak felelősséget.
A rendezvényen - annak jellegéből adódóan - a résztvevőkről kép és hangfelvétel készülhet. A belépő megváltásával minden látogató beleegyezik, hogy ezen felvételek a későbbiekben nyilvánosan publikálásra kerülhessenek. Amennyiben a képeken szereplők azt a személyesen, írásban kérik, a publikált képet/képeket oldalainkról eltávolítjuk.
A látogatóink által készített és publikált képekért és videókért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.
A rendezvény felelős szervezői:
• Debreceni Anime Egyesület
• Szikszainé Vári Erika (főszervező)
• Szikszai János (webmester)


Vendégeink együttműködését előre is köszönjük!